Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Faatau Fale

HuiSheng Lanhai

Faatau Fale Faʻatasi ai ma fanau i le taʻaloga e saili le iloa o le aʻoga ma le tuputupu aʻe e avea ma ogatotonu o le mataupu, faʻaavanoa le avanoa o le avanoa i le taʻaloga o le potu, ma le pixel sikuea o le mea e mafai ona vaʻaia, ma faʻaavanoaina ai le mafaufauga le aoga o aoga i malie. Mai le fomu, fua, lanu lanu, fausaga e lagona lagona malamalama, o le manatu o le avanoa faʻaauau ma faʻauoa pe a o mea uma o loʻo tuʻufaʻatasia ma soʻonaʻu.

Failauga

Black Hole

Failauga O le Black Hole na mamanuina i luga o le faavae o atamai atamai faaonapo nei, ma o se Bluetooth portable speaker. E mafai ona fesoʻotaʻi i soʻo se telefoni feaveaʻi ma tulaga eseʻese, ma o loʻo i ai le USB port mo le fesoʻotaʻiga i fafo atu feaveaʻi teuina. E mafai ona faʻaaogaina le moli malamalama i luga o le kesi. Foi, o le manaia foliga o le Black Hole faia ia mafai apalai homeware mafai ona faʻaaogaina i totonu o totonu.

Telefoni Feaveaʻi Bluetooth

Black Box

Telefoni Feaveaʻi Bluetooth O le Bluetooth portable speaker. E mama ma laitiiti ma e i ai lagona lagona. Na ou mamanuina le Black Box fofoga fetalai foliga e ala i le faafaigofieina le foliga o galu. I le faʻalogoina o le leo leo, e i ai ni failauga se lua, agavale ma le taumatau. Faʻapea foi o nei failauga e lua o vaega taʻitasi o le galu. Tasi o le lelei galu foliga ma tasi le lelei galu foliga. mo le faʻaaogaina, o lenei masini e mafai ona faʻafesoʻotaʻi paga i isi masini eletise e pei o le telefoni ma le komepiuta e Bluetooth ma taʻalo le leo. E faʻapea foʻi ona faʻasoaina le maʻa. Tuʻu faʻatasi ni failauga se lua, o le pusa uliuli foliga i luga o le laulau pe a le faʻaaogaina.

Faatau Fale

Ad Jinli

Faatau Fale O lenei poloketi ua toe faʻaleleia fale tuai i totonu o le taulaga ma ua tuuina mai ai le galuega faʻafaigaluegaina muamua i le fale ina ia faʻafetaui ai nei le faʻagaioiga fou. O tagata filifilia latou te taumafai e taʻitaʻia tagata ina ia talia le ata o nei mea i totonu o le fa o fogafale mai le fausiaina o fala fale i totonu o fale teuteu fale ia mautinoa ai le faamaoni o le faʻatinoina.

Telefoni Feaveaʻi

Seda

Telefoni Feaveaʻi Seda o se atamai tekonolosi faavae gaioiga galue. O le peni i le ogatotonu o se avanoa faʻavasega. Faʻapea foi ma faʻamatalaga faʻatekinolosi o le USB port ma Bluetooth Connection e avea o se laupepa telefoni feaveaʻi ma le failauga faʻatasi ma le nofoaga i le fale faʻaaoga le fetuunaiga. O se moli malamalama o loʻo faʻamauina i totonu o le tino i fafo atu e avea ma moli moli. Foi, o le foliga foliga matagofie o mea taugata avea ai ma apili i le fale-mea e mafai ona faʻaaogaina i le teuga i totonu. Faʻapea foʻi, faʻaaoga le avanoa i se tulaga lelei o se tasi o le taua foliga o Seda.

Tofi

Phuket VIP Mercury

Tofi Faavae i luga o le autu o le matala ma le lautele i totonu o le loloto sailiiliga, sailiili le fausaga ma fatufatuina le tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasi o visual extensibility ma ituaiga tala ma le paneta o le autu foafoa autu. O le fuafuaga na foia ai faafitauli ia e tolu ma mafaufauga vaʻaia fou: O le paleni o avanoa avanoa ma galuega; Vaega ma tuʻufaʻatasia o vaega aoga o avanoa; Le masani ma suia o le masani spatial style.

Mamanu ata o le aso

Tagata lauiloa ma latou tufatufa galuega.

O Design Legends o tagata taʻutaʻua tele na faia le latou lalolagi ia sili atu le latou nofoaga i a latou lelei mamanu. Saili talafatu iloga ma a latou mea fou oloa tisaini, ulua ata galuega, fatufatuga fausaga, iloga matagofie mamanu ma fuafuaga fuafuaga. Fiafia ma suʻesuʻe uluaʻi tusiga galuega a le au sikola, tusiata, tusiata, tagata fou ma faʻailoga i le lalolagi atoa. Musuia e fatufatu ata.