Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Taavale Robotic

Servvan

Taavale Robotic O se poloketi o auaunaga taʻavale mo Resource Based Economy, fausia se fesootaiga ma isi taʻavale. E tasi le faiga e mafai ai ona fesoʻotaʻi le tasi ma le isi, e faʻaopopoina ai le lelei o feʻaveaʻiga pasese, faʻapea foi ma le faʻaopopoina o le lelei ona o le feʻaveaʻi i totonu o nofoaafi auala (faaitiitia o le FX factor, le mamao o le va o taavale). O le taʻavale e leai ni faʻamasinoga. Taavale simetrically: taugofie e maua. O loʻo i ai se uila uʻafa e fa, ma le avanoa e toe faʻafoi ai le gaioiga: gaioiga ma le tele. O le vaʻalele faʻaleleia o le pasese.

Meaʻai Fafaga

Food Feeder Plus

Meaʻai Fafaga O le Food Feeder Plus e le gata e fesoasoani i fanau e 'ai naʻo latou, ae e tele foi uiga tutoʻatasi mo matua. O pepe e mafai ona ia taofia ma sapasuina ma lamuina pe a uma ona nutimomoia meaai na faia e matua. O le Meaʻai Fafaga Plus faʻaalia ai ma se lapoʻa, fetuutuunai silikonamalie e faʻamalieina o pepe tuputupu aʻe fiaʻai. O le fafagaina taua ma e mafai ai e tamaiti laiti ona suʻesuʻe ma fiafia i meaai fou mautu saogalemu. O meaai e le tau faamamaina. Naʻo le tuʻuina o meaʻai i totonu o le meaola silikini, tapuni le loka vave, ma e mafai e pepe ona fiafia e fafagaina ia lava i meaʻai fou.

O Le Faʻailoaina O Faʻailoga

Artificial Topography

O Le Faʻailoaina O Faʻailoga Big Furniture Pei o se Cave Ole poloketi lea na manumalo ai na mauaina le Grand Prize of Art in Container International Competition. O loʻu manatu o le faʻiga o se mea i totonu o se koneteina ina ia mafai ona fausia nofoaga faʻapitoa e pei o se ana. E faia na o mea palasitika. E tusa o le 1000 laupepa o mea vaivai palasitika o 10-mm mafiafia na tipiina i lalo i le laina laina ma sa lamalama e pei o le stratum. E le gata i lea o se taleni aʻo ni fale tetele. Talu ai o vaega uma e vaivai e pei o se sofa, ma le tagata e ulufale atu i totonu o lenei avanoa mafai ona malolo e ala i le mauaina o le nofoaga talafeagai mo le ituaiga o lona lava tino.

Totonu

Chua chu kang house

Totonu O le vaega o le fale faʻapipiʻi i totonu o lenei fale o le faʻafesoʻotaʻi lea o le vaiaai i se mea fou o le filemu. I le faia o nei mea, o faʻamanatuga taua ma faʻaolaina ua toe faʻafoʻiina e malu ai le gaogao o le fale. O le nofoaga fou e faʻaiʻu i le maofa o le lotoifale i totonu o totonu; mamago & susu umukuka i totonu o le umukuka ma 'ai i totonu o le umukuka. Na faʻalavelaveina foi le potu malolo i se osofaʻiga faʻatosina na vave ona avea ma eletise eletise a le tagata lava ia. Ina ia faʻaalia ai le aotelega o le faʻamamafaga, fasi fasi mafanafana malamalama e manaʻomia e pupuni ai le lanu lanu uma.

Kalena

Calendar 2014 “Town”

Kalena Le taulaga o se pepa faʻatau tusi ma vaega e mafai ona tuʻu faʻatasia i totonu o se kalena. Tuu faʻatasi fale i ituaiga eseese ma fiafia e fausiaina lou lava tamai taulaga. O ata lelei e iai le malosi e faʻaleleia ai avanoa ma suia mafaufau o ona tagata. Latou te ofoina le faʻamafanafanaga o le vaʻaia, taofi ma faʻaaoga. O loʻo faʻamatalaina i le malamalama ma se vaega o le faʻateʻaina, faʻaputupulaʻia o avanoa. O a matou uluaʻi oloa e faʻaaoga e faʻaaoga ai le manatu o le Olaga ma Fuafuaga.

O Aso Nei Qipao

The Remains

O Aso Nei Qipao Musumusuga e mai Saina Relics, "Ceramics" o le sili avea ma faʻatusa sili ona lauiloa tusa lava pe mai le tupu ma tagata. I aʻu suʻesuʻega, e oʻo mai lava i aso nei o le autu Saina Aesthetic tulaga o faʻataʻitaʻiga ma Feng Shui (totonu ma le siosiomaga mamanu) e le suia. Latou te fiafia i le atoaga, faapipii ma moomoo. Ou te manaʻo e faʻatulaga se Qipao e aumai le aʻafia ma le faʻapitoa o keramics mai le tupu tuai i aga o nei aso. Ma faʻaoso tagata oe ua faʻagaloina la latou aganuʻu ma latou agaifanua i taimi uma tatou i ai i le tupulaga.